Pegasus Media - sunflowers

Referenssityö, asiakkaat, työnäyte


<H1>Referenssityöt - Pegasus Media</H1>
Etusivu    |    Videotuotanto    |   Webcast   |    Videoreferenssejä    |    Musiikki    |    Digitaalinen media    |    Muut työt     |    Pegasus Media in English
Asiakkaita:

AAC Global, Autismi- ja Aspergerliitto, Context learning, Diabetesliitto, Diabetestutkimussäätiö, Digital Learning Lessons, Energiavirasto, Espoon kaupunki, Evianet, Harvinaiset-verkosto, Hyria koulutus, Helsingin kaupunki, Helsingin yliopisto, If Vakuutus, Jyväskylän näkövammaisten koulu, Kasvatus- ja perheneuvontaliitto, Kehitysvammaliitto, Kotimaisten kielten keskus, Lahden kaupunki, Marinetek, Markkinointi-instituutti, Naviter, Onnettomuustutkintakeskus, PlusTerveys, Rakennusliike Lehto, Ruskeasuon koulu, Sairaanhoitajaliitto, Sanoma Pro, Sea Lady Sailing, Sisters & Company Oy, SoVet eläinlääkärikeskus, Stadin ammattiopisto, Suomalais-venäläinen koulu, Suomen Eduskunta, Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitto ry, Suomen LVI-liitto, Suomen Reumaliitto ry, Suomen Tilintarkastajat ry, Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö, Varsinais-Suomen Valonia, Velhot Photography Oy

Katso myös valikoituja referenssitöitä Pegasus Median Google+ -sivulta.
Dokumentit
Koulutusvideot
Tapahtumatallenteet
Esittely- ja kampanjavideot
Vamlas - Marikan päivä
Eduskunnan esittelyvideo 2015
Kymppi-hanke dvd
Eduskunnan esittelyvideo kertoo eduskunnan työstä ja kansanedustajan arjesta. Pegasus Media kuvasi videon syksyllä 2015 .
Pegasus Media tuotti yhteensä 15 lyhyttä videota osana Kymppi-hanketta, jonka päätoteuttajana toimi Lahden seudun ympäristöpalvelut. Kumppaneita olivat Hämeenlinnan kaupunki, Hyria koulutus ja Valonia eli Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskus.

Videot käsittelivät ympäristökasvatusta ja sitä, miten kunnan, koulutus-organisaation tai pk-yritysten palvelu olisi entistä ympäristöystävällisempää ja minkälaisia työkaluja ammattilaiset voisivat hyödyntää. Videot julkaistiin verkossa ja niistä tehtiin myös DVD-levy. Esimerkkinä yksi Lahden kaupungin videoista.

Onnettomuustutkintakeskus (OTKES) järjesti tiedotustilaisuuden 8.5.2017 tutkinnan tuloksista liittyen Helsingin Itäkeskuksessa 2016 tapahtuneeseen metrojunien törmäämiseen. Tilaisuus lähetettiin suorana webcastina YouTubessa ja teknisestä toteutuksesta vastasi Pegasus Media.

Sovet eläinlääkäriasema
Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö julkaisi Yrjö Teinilän käsikirjoittaman ja ohjaaman videodokumentin Marikan päivä. Se on kuvaus liikenneonnet-tomuudessa vaikean aivovamman saaneen Marikan yhdestä toukokuisesta päivästä. Yli 350 000 katsojaa YouTubessa.
Sairaanhoitajaliitto - Porin SuomiAreena
Sovet on monipuolisia palveluita tarjoava eläinlääkärikeskus Espoonlahdessa. Yrityksen esittelyvideossa kerrotaan klinikan palveluista tapausesimerkkien avulla. Asiantunteva henkilökunta suorittaa erilaisia toimenpiteitä ja antaa eläinasiakkaille erilaisia hoitoja.
Stadin ammattiopisto
Sairaanhoitajaliitto oli mukana Porin SuomiAreenalla teemalla "Tulevaisuuden eväät hoitotyössä". Videolla haastateltavat henkilöt kertovat ajatuksiaan tapahtumasta ja hoitotyön tulevaisuuden näkymistä.
Natalie Ekblom
Raul Mannola Savoy-teatterissa
Stadin ammattiopistolle tehty "Ilolla ja Intohimolla" video kertoo Taitaja-kurssille  osallistuvista oppilaista ja heidän valmentautumisestaan Taitaja-kilpailuun. Tavoitteena on motivoida oppilaita mukaan kilpailuun.
Neljä eri puolilta maailmaa tullutta nuorta turvapaikanhakijaa kertoo elämästään, ystävistään ja perheestään. Nuoret haaveilevat tulevaisuudesta, johon kuuluu hyvä ammatti, perhe ja turvallinen elämä Suomessa. Yhteiset Lapsemme ry:n tuottama video.
Now. Is. The. Time. Pegasus Media kuvasi ja editoi joogaopettaja Natalie Ekblomin esittelyvideon.
Hyria - SoTe-koulutus
Raul Mannola on yksi monipuolisimmista Espanjan ulkopuolelta tulevista flamencokitaristeista. Pegasus Media kuvasi Savoy-teatterissa 40 Años de Guitarra- 40 Vuotta Kitaraa -konsertin. Lavalla Mannolan kanssa oli maailmanluokan flamencoryhmä ja flamencotanssija.
Diabetesliitto 60 vuotta
Hidas vanhemmuus
Pegasus Media toteutti ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille tarjoavalle Uudellamaalla toimivalle Hyrialle koulutusvideoita. Videot liittyivät SoTe-koulutuksen verkkokurssiin, joka käsitteli mielenterveys- ja päihdeasiakkaan kohtaamista työssä. Videot sisälsivät dramatisoituja kohtauksia asiakaskohtaamisista.
Sairaanhoitajapäivät 2015
Suomen Diabetesliitto täytti 60 vuotta toukokuussa 2015. Kansalaisjärjestön toiminta alkoi vuonna 1955 Tampereella, kun valtakunnallinen Sokeritautiyhdistys perustettiin. Liiton tarina kerrotaan dokumentissa, jonka videotuotannosta vastasi Pegasus Media .
Suomen Kasvatus- ja perheneuvontaliitolle tehdyn videon aiheena on hidas vanhemmuus -kampanja. Millainen tekeminen on kivaa yhdessä vanhempien kanssa? Vastaajina Talman päiväkodin lapset Sipoosta.

Suomen sairaanhoitajaliitolle kuvattu video Messukeskuksessa järjestettävästä hoitotyöalan suurimmasta tapahtumasta: Sairaanhoitajapäivistä. Vierailijat kertovat ajatuksiaan koulutustapahtumasta ja videolla nähdään välähdyksiä tapahtuman monipuolisesta ohjelmasta.

Akseli Gallen-Kallela - Tampereen taidemuseo
Kotus - Nimiarkisto
Helsingin Yrittäjät - Kesän avaus
Rakennusliike Lehdolle tuotettiin työmaan perehdytysvideo. Voimakkaasti kasvava ja digitaalisuuteen panostava Rakennusliike Lehto on nykyisin yksi Suomen merkittävimmistä rakennusalan yrityksistä.
Kotimaisten kielten keskuksen laaja ja kansallisesti merkittävä Nimiarkisto digitalisoidaan. Hankkeen on tarkoitus valmistua Suomen itsenäisyyden juhlavuonna 2017. Pegasus Media tuotti aiheesta 8 videota, jotka julkaistiin Kotuksen uudella YouTube-kanavalla.
Vamlas - Kaveriksi
Helsingin Yrittäjien Kesän avaus -tapahtuma tallennettin videolle. Yrittäjät matkaavat risteilyaluksella Helsingin saaristossa.
Akseli ja Nuori Suomi - video DVD
Yrjö Teinilä käsikirjoitti ja ohjasi Akseli Gallen-Kallelan elämää ja teoksia kuvaavaan videon Akseli & Nuori Suomi. Teoksen tilaajana oli Tampereen taidemuseo.

Harvinaisten sairauksien päivä 2016
Maailman diabetespäivän luento 2015
Ruskeasuon koulu - Ruskis 120 vuotta
Harvinaisten sairauksien päivää vietettiin 8.3.2016. Harvinaisiin sairauksiin liittyvää työtä koordinoiva Harvinaiset-verkosto julkaisi samana päivänä Pegasus Median tuottaman videon harvinaisten arjesta.
Diabetestutkimussäätiö järjesti Maailman diabetespäivän luentotilaisuuden Kuopiossa vuonna 2015. Luentotilaisuus videoitiin kokonaisuudessaan kahdella videokameralla ja yleisöpohjaa laajennettiin koostamalla siitä verkossa katsottava versio.
Suomalais-venäläisen koulun lukio
Lasten ja nuorten vammaisten tukisäätiö julkaisi Pegasus Median tuottaman videon "Kaveriksi!". Se koostuu kahdesta osasta. Toinen kertoo liikuntavammaisesta 11-vuotiaasta Samusta ja toinen 4-vuotiaasta Pepistä. Äänessä ovat lisäksi heidän kaverinsa, opettajat ja äidit.

Videot pyrkivät muuttamaan katsojien asenteita ja ne toimivat hyvin kouluopetuksessa. Niistä tehtiin verkkoversion lisäksi dvd-levy.
Suomalais-venäläinen koulu sijaitsee Kaarelassa, Helsingissä. Se on kansainvälinen koulu, jonka toiminta on monimuotoista ja vilkasta. Pegasus Median tuottama video kertoo miksi kannattaa tulla oppilaaksi Suomalais-venäläisen koulun lukioon.
Videodokumentti Ruskeasuon koulun historiasta.  Jo 120 vuotta toiminut koulu on tarkoitettu liikuntavammaisille oppilaille.Vuonna 2014 tehtiin päivitys lisäämällä englanninkielinen tekstitys.

Mitkä ovat datan mahdollisuudet matkailualalla? Aiheeseen liittyvän yleisötilaisuuden järjesti Allas Sea Pool -merikylpylässä Suomen kuuden suurimman kaupungin (Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku ja Oulu) 6Aika Avoin Data -kärkihanke. Tapahtuma lähetettiin keväällä 2017 suorana webcastina.

Autismiliitto - Bangladesh
Ekopaku - liikkuva luontokoulu
Näkövammaisten koulu 40 vuotta
Esittelyvideo Ekopakusta, pyörillä liikkuvasta luontokoulusta. Auto sisältää kaiken toiminnallisena koulupäivänä tarvittavan luonnon tutkimisvälineistön ja hyvät puitteet opettamiseen luonnossa ja ulkona.

Historiikkivideo Jyväskylän näkövammaisten koulun syntymäpäiväjuhliin . Koulu täytti 40 vuotta vuonna 2012. Jyväskylän näkövammaisten koulu on ollut eturintamassa vammaisten oppilaiden integraatiokehityksessä 1970-luvulta lähtien.
Jarno Honkanen - Diabetestutkimussäätiö
Espoon kaupunki järjesti seminaarin aiheesta Maalaiskunnasta metropoliksi - Espoon kehitys osana itsenäistä Suomea. Pegasus Media tuotti tapahtumasta webcast-lähetyksen Espoon kaupungin YouTube-tilille.

Autismi- ja Aspergerliitolle tuotettu DVD, joka sisältää yleistietoa autismista. Toinen teema on globaalisuus. Videota voi käyttää esim koulutuksessa ja messutilanteissa presentaatio-materiaalina.
Suomen sodat - Jatkosodan ratkaisutaistelut
Pegasus Media tuotti pienmuotoisen videon liikenteestä Helsingissä joulukuussa vuoden pimeimpään aikaan.
Vamlas - Imba ja Melba
Suomen Sodat on laaja jatkosodasta kertova multimediakokonaisuus. Yrjö Teinilä käsikirjoitti ja ohjasi Jatkosodan ratkaisutaisteluita kuvaavat videot. Asiantuntemuksesta vastasi laaja sotahistorioitsijoiden joukko Ari Raunion johdolla.
Vamlas - asuntola
Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiön esittelyohjelma IMBA ja Melba arviointimenetelmistä. IMBA ja Melba ovat välineitä ihmisten ja työelämän yhteensovittamiseen.  Video on tarkoitettu koulutuksen markkinointiin ja siitä julkaistiin kaksi versiota sekä YouTubessa että DVD-levyllä.
Autismiliitto - Bangladesh, Prerona-projekti
Video Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiölle, joka kertoo säätiön asumispalveluista Helsingin Lauttasaaressa.
Suomen tilintarkastajat järjestää jäsenistölleen videokoulutusta vuonna 2017.  Luennot videoidaan ja ne saatetaan tilauksen tehneiden jäsenien katsottavaksi verkkoon.
Filha ry täytti 110 vuotta. Vuonna 1907 toimintansa aloittanut yhdistys tekee tänä päivänä monipuolista, pitkäjänteistä työtä keuhkosairauksien ehkäisemiseksi ja hoidon tukemiseksi kotimaassa ja ulkomailla. Pegasus Media kuvasi ja editoi juhlavuoden videon.
Pegasus Media käsikirjoitti ja editoi videon kehitysyhteistyöprojektista Bangladeshissa. Videon pääosassa on kuuro Mousami-niminen tyttö. Tanssiessaan hän tuntee olevansa tavallinen lapsi ilman vammaisuuden aiheuttamaa leimaa.
Autismi- ja Aspergerliitto julkaisi Pegasus Median käsikirjoittaman ja editoiman dokumentin järjestön tekemästä Prerona-kehitysyhteistyöprojektista Bangladeshissa. DVD on tekstitetty sekä suomeksi että englanniksi.
Pegasus Media - videotuotannot
Etusivu         Videotuotannot         Videoreferenssit         Musiikki        Digitaalinen media      Muut työt       Pegasus Media in English