Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Pegasus Median asiakkaita

 
AAC Global, Autismi- ja Aspergerliitto, Context learning, Diabetesliitto, Diabetestutkimussäätiö, Digital Learning Lessons, Energiavirasto, Espoon kaupunki, Evianet, Harvinaiset-verkosto, Hyria koulutus, Helsingin kaupunki, Helsingin yliopisto, If Vakuutus, Jyväskylän näkövammaisten koulu, Kasvatus- ja perheneuvontaliitto, Kehitysvammaliitto, Kotimaisten kielten keskus, Lahden kaupunki, Marinetek, Markkinointi-instituutti, Naviter, Onnettomuustutkintakeskus, PlusTerveys, Rakennusliike Lehto, Ruskeasuon koulu, Sairaanhoitajaliitto, Sanoma Pro, Sea Lady Sailing, Sisters & Company Oy, SoVet eläinlääkärikeskus, Stadin ammattiopisto, Suomalais-venäläinen koulu, Suomen Eduskunta, Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitto ry, Suomen LVI-liitto, Suomen Reumaliitto ry, Suomen Tilintarkastajat ry, Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö, Varsinais-Suomen Valonia, Velhot Photography Oy
 

Referenssityöt

 Esittely- ja kampanjavideot
 
Pegasus Median referenssitöitä ovat erilaiset esittely- ja kampanjavideot, joita on tehty julkisen sektorin toimijoille ja yrityksille.
Esimerkkejä ovat Pegasus Median kuvaama Eduskunnan esittelyohjelma ja Filha ry:n 110-vuotisvideo sekä eläinlääkärikeskus Sovetin esittelyvideo.

Tapahtumatallenteet

Tapahtumatallenteet voivat pitää sisällään esimerkiksi lehdistötilaisuuden tai luennon taltioinnin tai laajemman tapahtuman koostevideon. Esimerkkeinä ovat Energiaviraston lehdistötilaisuus, Sairaanhoitajaliiton koostevideo SuomiAreena-tapahtumasta ja Raul Mannolan konserttitaltiointi.

Koulutusvideot

Koulutusvideoita on tuotettu kouluille ja yrityksille. Esimerkkeinä lasten asennekasvatukseen liittyvä Vamlasin video, Stadin ammattiopistolle tuotettu video sekä Hyria koulutuksen ympäristökasvatukseen liittyvä video. Yrityksille on tuotettu mm. perehdytysvideoita.

Dokumenttielokuvat

Pegasus Media tuottamien dokumenttien aiheet ovat liittyneet mm. liikenneonnettomuudessa vammautuneen tytön arkeen, pakolaisnuorten elämään ja Ruskeasuon erityiskoulun historiaan.